Workshops

8 juni 2018 Workshop Wie ben ik (allemaal)?Samen met Babs Mouton, Verhalenvinder

Wat brengt deze workshop jou op vrijdagmorgen 8 juni:

  • Je weet welke ikken je allemaal in huis hebt
  • Je ontdekt de waarde van die ikken – ook van degenen die je in de weg lijken te zitten
  • Je leert hoe je de regie pakt over al die ikken, zodat je effectiever wordt in je gedrag.

Investering: 59 euro, inclusief alle materialen, thee, koffie en iets lekkers.

Plaats: Wantijpark Dordrecht (10 tot 13 uur). Schrijf je nu in via annette@juultjeenhaarponytoos.nl of babs@verhalenvinder.com

Wie ben ik (allemaal)?

Je hebt regelmatig het gevoel dat je uit meerdere personen / ikken bestaat. Dat je zowel een strever bent als een pleaser als iemand die streng is voor zichzelf. Een krijsende heks en een spelend kind. Alsof je in een bus zit met allemaal verschillende mensen, waarvan sommigen wel heel vaak de chauffeur zijn. En anderen haast nooit aan bod komen. Het belemmert je om te zijn wie je echt bent.

Je hebt het idee dat deze personen in jou de baas zijn over jou, en dat je er geen regie op hebt. Wat zou het fijn zijn als je op de juiste momenten de juiste ‘ik’ achter het stuur kon zetten! En hoe veel zou het jou helpen als je wél de regie hebt en daardoor altijd de goede ‘ik’ op het goede moment naar voren kan laten komen – zonder enige moeite.

Kom het leren bij de workshop Wie ben ik (allemaal)?© Daar krijg je inzicht in je eigen gedrag en leer je wat wel en wat niet effectief is.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

Met veel van jouw fantasie breng je eerst in beeld wie er allemaal in jouw bus zitten. En ga je kijken welke ‘ik’ je vaker en welke je minder vaak achter het stuur wil hebben. Bij goed weer organiseren we de workshop buiten; bij slecht weer houden we hem binnen. In alle gevallen speelt een oude opgeknapte rode Volkswagen bus de hoofdrol.

De workshopleiders

Annette Barel en Babs Mouton organiseren samen deze en andere workshops, allen op het gebied van zelfontplooiing, teambuilding en loopbaanontwikkeling. Zowel voor bedrijven als voor particulieren. Ingrediënten van alle workshops zijn dynamiek, creativiteit, actie en humor.

Meer informatie Annette: www.juultjeenhaarponytoos.nl en www.facebook.com/juultjeenhaarponytoos

Meer informatie Babs is te vinden op www.verhalenvinder.com en

 

 

Geef jezelf op door een mail te sturen naar annette@juultjeenhaarponytoos.nl

%d bloggers liken dit: